10-jarig jubileum Sportief Wandelen

SW 10 jaar 2015 bOp dinsdag 13 januari vierde de Sportief Wandelgroep dat deze trainingscategorie op dinsdagochtend 11 januari 2005 gestart is met 10 deelnemers. Als gediplomeerd trainster begon Simone Kantelberg met veel enthousiasme deze sportbeoefening populair te maken en inmiddels bestaan er drie Sportief Wandelgroepen: een in de ochtend en twee groepen die ’s avonds trainen. 

Ondanks de slechte weersvoorspellingen, zat het de groep mee toen zij onder leiding van Agnes Rijks een wandeling maakte via landgoed Beijlshof en Huize St. Charles. De zonnebril moest er bijna nog aan te pas komen. In Restaurant De Busjop wachtte de 20 dinsdag-dames (4 waren helaas niet aanwezig) een lekkere kop koffie of thee.

Natuurlijk hoort voor Simone bij dit jubileum een bos bloemen van de vereniging en een hele dikke merci voor al haar inzet en de geweldige manier waarop zij haar trainingen al die jaren heeft verzorgd. Geen wonder dat er een wachtlijst is voor de dinsdag.

Marie-José Willemse had voor Simone een mooi foto-overzicht in elkaar gezet van de afgelopen 10 jaar.

De trainster zelf had een leuk gedicht geschreven, dat ze voorlas en zij had voor al haar sportieve dames een leuk aandenken gemaakt.

De groepsfoto buiten maakte de ochtend compleet!

Bedankt, Simone !!!!

Foto’s hier (Pieter Ligtenberg)    en     hier (Simone Kantelberg) te vinden.

SW 10 jaar 2015 a