Algemeen

De Atletiek Leudal is een bloeiende atletiekvereniging van circa 250 leden in het hartje van Midden-Limburg. Onze club bestaat voor een deel uit jeugdleden, voor een deel uit recreatieve atleten, voor een deel uit wedstrijdatleten (lopers) en uit drie groepen sportief wandelaars. We beoefenen onze sport op recreatief niveau, wat onverlet laat, dat de prestaties vaak zeer goed zijn!

Wat doen wij?
Vanwege onze atletiek-accommodatie hebben we de mogelijkheid tot het beoefenen van praktisch alle technische atletieknummers. Een groot deel van onze leden houdt zich daarnaast bezig met voornamelijk hardlopen. Daarom organiseren we ook verschillende bekende en populaire wedstrijden en trimlopen. Tevens kan men bij ons gezond en verantwoord bezig zijn bij onze groepen Sportief Wandelen.

Accommodatie
Onze atletiekbaan is gelegen in het sportpark Molenhoek (hoek Sportlaan-Arevenlaan) te Heythuysen. Het is een vierbaans rondbaan met 6 sprintbanen en bijna alle technische nummers. Op 100 meter afstand is onze materialenopslag met twee kleed-/douche-ruimtes en toiletten. We maken in goed overleg met de voetbalvereniging vaak gebruik van hun kantine. (onderaan de pagina, tref je de routebeschrijving aan)

De Sportief Wandelaars starten hun trainingen bij Restaurant De Busjop, Busschopsweg 9 te Heythuysen (dinsdag-ochtend) of op de atletiekbaan (avondtrainingen in de winter).

Trainingen
Voor informatie over trainingstijden en data en programma’s van de door ons georganiseerde wedstrijden en activiteiten, vind je elders op deze website.

Bestuur
Het bestuur van Atletiek Leudal bestaat uit de volgende personen:
Mat Skrabanja (voorzitter),  tel 0475-49 61 89, mat_helmie@nullhotmail.com
Theo Fokkema (secretaris), tel 0475-47 60 88, theo.fokkema@nulllive.nl
Bert van Bogget (penningmeester), tel 0475-49 45 26, bertenlenie@nullhome.nl
Germana Travaglini, tel , germana.travaglini@nullgmail.com

Trainingscoördinatoren
Jack Beynsberger, tel 0475-58 15 40, jac.manon@nullhome.nl
Monique Uiterwijk, tel 0475-49 54 73, mvan_rooij@nullhotmail.com
Mark Ooms, tel 0475-45 92 08, mwooms@nullgmail.com
Michael Snijders (hoofd jeugdtraining), tel 0475-21 46 38, info@nullmichaelsnijders.nl

Jeugdwedstrijdsecretariaat
Monique Uiterwijk, tel 0475-49 54 73, mvan_rooij@nullhotmail.com

Jeugdcommissie
Wim van Rooijen,

Clubbladredactie
Har Boonen
Michelle Vermeulen
Peter Janssen, deleudallouper@nulloutlook.com

Vertrouwenspersoon
Jan de Kroon, tel 0475-49 62 62, kroja@nullplanet.nl

Routebeschrijving
Heythuysen ligt in het midden van Midden-Limburg. Vanuit de autosnelweg A2 (Maastricht-Eindhoven) afslag Kelpen/Roermond en dan de N280 richting Roermond volgen. Bij Baexem op de rotonde linksaf naar Heythuysen, dan is het nog 4 kilometer. Vanuit oostelijk Noord-Brabant de provinciale weg Helmond-Meijel-Roermond (N279) vervolgen. Deze leidt door Heythuysen. Onze baan ligt op de hoek Sportlaan-Arevenlaan. Vanuit het centrum is dit richting Roggel, dus in de noord-oosthoek van het dorp. Plaatselijk ook aangegeven als Sportpark Molenhoek met bordjes. Navigatiesysteem: Sportlaan / Arevenlaan te Heythuysen.

Unsere deutschen Gäste überqueren die Grenze bei Niederkrüchten-Elmpt, oder Wassenberg in Richtung Roermond. Bei Roermond über die A73 fahren und die Fahrtrichtung Weert folgen. Im Kreisverkehr bei der Ortschaft Baexem fahren Sie rechts und noch 4 Km diese Strasse verfolgen. Im Dorf Heythuysen ist “Atletiek Leudal” beschildert.Navigationssystem: Sportlaan / Arevenlaan Heythuysen.