Clinic sportief wandelen op 12 september 2015

wandelClinic sportief wandelen op de atletiekbaan en sportieve wandeling van 7 ½ km in het Leudal tijdens de baanclubkampioenschappen op 12 september 2015.

Clinic sportief wandelen (14.00 – 15.00u) op de atletiekbaan en sportieve wandeling van 7 ½ km in het Leudal (15.30 – 17.00u) tijdens de baanclubkampioenschappen op 12 september 2015.

Zoals jullie allemaal al weten zijn zaterdag 12 september a.s. de clubkampioenschappen op de baan.Graag willen wij, de wandeltrainers van Atletiek Leudal, op deze middag iedereen laten kennismaken met sportief wandelen. Van 14.00 tot 15.00u organiseren wij een clinic waar iedereen aan mee kan doen. Wij blijven op en rondom de atletiekbaan en we hebben een afwisselend programma voor jullie in petto: het wordt een uurtje flink bewegen dus trek je sport/wandelschoenen maar aan. Wie nog energie over heeft mag daarna natuurlijk ook mee met de wandeling.

We starten om half 4 vanaf de baan en gaan ongeveer 7 ½ km wandelen door het Leudal. We zijn op tijd terug om de families aan te moedigen bij de GALFE (Grote Atletiek Leudal Familie-Estafette) om 17.15 u.

We hopen natuurlijk dat jullie ook allemaal aanschuiven bij de gezellige familie BBQ waarvoor je je kunt opgeven bij Theo Fokkema (theo.fokkema@nulllive.nl). Partners zijn ook van harte welkom en alleen de consumpties zijn voor eigen rekening. (de familie barbecue is overigens alleen bestemd voor leden van Atletiek Leudal en hun partners)

Opgeven voor de clinic en/of wandeling kan bij Simone Kantelberg (skantelberg@nullplanet.nl) , trainster sportief wandelen. Graag vóór 5 september. Ook alle sportief wandelaars zijn natuurlijk van harte welkom bij de clinic.