Grote Clubactie 2018

Op 15 september gaat de Grote Clubactie 2018 van start! Wil je onze club steunen? Je kan loten van ons kopen, of voor ons verkopen! Maar wat is nu de Grote Clubactie? Het is een landelijke loterij met geweldige prijzen, en het mooie voor ons als club is dat maar liefst 80% van de lot prijs rechtstreeks naar onze clubkas gaat.

Hoe doe ik mee? Alle pupillen en minipupillen krijgen een verkoopboekje. Alle andere leden kunnen ook een verkoopboek aanvragen. Met dat boekje kan je aan de deur (of bij je familie) loten gaan verkopen voor de club. Dit jaar kan je papieren loten aanvragen en verkopen, en je mag een eigen onlineverkooppagina hebben! Als bedankje ontvang je van ons een deel van de winst (hoe meer verkochte loten, hoe meer centjes!) en de kans voor de beste verkopers van de club om mee te doen met de prijsuitreiking.

Hoe gebruik ik het verkoopboekje? Je laat de kopers hun gegevens DUIDELIJK invullen, inclusief bankgegevens (IBAN). Zij kruisen ook aan hoeveel loten ze willen kopen, schrijven de datum en zetten een handtekening. Naast het net ingevulde formulier staat een bedankbriefje met deurzegel, deze scheur je af en geef je aan de koper. De gegevens worden later geregistreerd en het geld (€3,00 per lot) wordt afgeschreven. De kopers vinden dan hun lotnummer op het bankafschrift. Je ontvangt dus geen geld van de kopers, en zij ontvangen geen loterijbriefje maar alleen een lotnummer op het bankafschrift.
Het verkoopboekje moet je uiterlijk 13 oktober inleveren, bij je trainer of bij Germana (adres staat op de brief die je met het boekje hebt ontvangen).

Hoe kan ik papieren loten verkopen? Papieren loten moet je bij Germana aanvragen. Je schiet het totaalbedrag voor (€3,00 per lot). Je gaat dan de papieren loten verkopen en je ontvangt van de kopers €3,00 per lot, contant! Het geld houd je zelf, want je had het voorgeschoten. Loten over? Geen probleem, je mag ze terug naar Germana brengen en je ontvangt je geld terug. Ophalen en terugbrengen van de papieren loten mag uiterlijk tot 13 oktober. De teruggebrachte papieren loten moeten er nog goed uitzien! Verkreukelde, gescheurde of anders beschadigde papieren loten worden niet teruggenomen.

Hoe kan ik online loten verkopen? Neem contact op met Germana, zij gaat je dan een uitnodiging per email sturen. Je krijgt een speciale link naar de online verkooppagina van Atletiek Leudal. Je verspreidt die link onder je kennissen, je familie, op social media… waar je wil! Als iemand via die link een lot koopt, wordt dat toegevoegd aan het aantal door jou verkochte loten. Aanmelden voor de online verkoop mag uiterlijk tot 15 september! Voor de club verkoopwedstrijd tellen alleen de loten verkocht tot en met 13 oktober.

Moet ik per se aan de deur bij onbekende mensen gaan? Nee, je mag ook aan je familieleden en vrienden vragen of ze loten willen kopen.

Moet ik met een zak geld op straat lopen? Alleen als je de papieren loten wilt verkopen. Die zijn echte loten en worden contant betaald.
Als je de verkoopboekjes gebruikt, gaat de verkoop via machtiging: je moet alleen de bankgegevens van de koper (laten) noteren en dan wordt het geld automatisch geïncasseerd. De koper ontvangt dan het lotnummer op zijn bankrekening.

Wat krijg ik als ik loten verkoop?

  • €0,50 per verkochte lot, als je er minimaal 10 verkoopt
  • De kans voor de beste verkopers van de club om mee te doen met de prijsuitreiking
  • De kans om mee te doen met de kidsverkoopwedstrijd: kids.clubactie.nl

Welke prijzen maak ik kans op?

  • Club prijzen: een Primera kadobon t.w.v. €20, twee Primera kadobonnen t.w.v. €15,-
  • Landelijke verkoopwedstrijd: 1x PlayStation 4, 1x Fiets, 42×4 entreekaarten Bobbejaanland en nog veel meer kids.clubactie.nl/win/verkoopwedstrijd

Wanneer krijg ik het boekje? In de week van 10 september zullen de boekjes uitgedeeld worden.

Hoe kan ik online of papieren loten verkopen? Voor details over papieren loten en online verkoop neem contact op met Germana: germana.travaglini@nullgmail.com

Om online te verkopen, moet ik zelf een website aanmaken? Nee, je krijgt via email een persoonlijke link naar de verkooppagina van Atletiek Leudal. Als iemand via dat link een lot koopt, dan weten we wie de verkoper is!

Wanneer mag ik beginnen met verkopen? Op 15 september mag je beginnen met de verkoop van de loten. Voor meer informatie en de doelen van ‘Atletiek Leudal’ kun je ook kijken op Clubactie.nl/actie/AtletiekLeudal