Baan-op-slot (infobulletin nr 3)

Vanmiddag om 15.00 uur is de schouw op de atletiekbaan geweest. Vertegenwoordigers van de gemeente, de Grontmij en onze eigen vereniging waren hierbij aanwezig. We houden jullie op de hoogte van de bevindingen!

OPROEP VOOR WOENSDAG 4 DECEMBER: AANBIEDEN PETITIE ! Sinds het slot op de baan ging hebben we van alle kanten veel steunbetuigingen ontvangen en ook begrip bij onze leden. En onze jeugdleden hebben vorige week in de kantine i.p.v. hun wekelijkse trainingsuur op een andere manier hun best gedaan. Ze hebben hun teleurstelling dat ze voorlopig niet op de baan kunnen trainen omgezet in kleurige tekeningen of knutselwerkjes.

Er zijn zelfs kinderen die handtekeningen hebben verzameld om de gemeente aan te sporen actie te ondernemen zodat deze vervelende situatie zo snel mogelijk verandert!! Al deze steunbetuigingen willen wij gaan aanbieden aan burgemeester Verhoeven en wethouder Piet Verlinden. En dat gaan we doen op woensdagmiddag 4 december! We roepen jullie allemaal, dus ALLE leden, jong en oud, op om mee te lopen in onze actie-wandeling naar het nieuwe gemeentehuis in Heythuysen !

We verzamelen ons om 12.45 uur op het plein bij het oude gemeentehuis en vertrekken dan uiterlijk 13.00 uur in optocht naar het nieuwe gemeentehuis waar we alle verzamelde tekeningen en handtekeningen aanbieden aan de burgemeester en de wethouder. Probeer zo veel mogelijk mensen op te trommelen om mee te lopen en laat iedereen zoveel mogelijk komen óf in Atletiek Leudal/AVH-kleding óf in iets blauw/geel! Hoe meer mensen, hoe liever! Dus jullie zelf, papa’s, mama’s, kinderen, vriendjes en vriendinnetjes, buren, opa’s, oma’s, etc!

Neem ratels, toeters en trommels mee om lawaai te maken en om aandacht te vragen voor ons probleem. Het zou ook geweldig zijn om spandoeken/borden met ATLETIEKBAAN WEER OPEN mee te dragen. Als er nog kinderen zijn die handtekeningen willen verzamelen, dan kunnen jullie het volgende bovenaan een vel papier schrijven/printen:

ATLETIEK LEUDAL VERZOEKT DE GEMEENTE LEUDAL OM ZO SNEL MOGELIJK MAATREGELEN TE NEMEN OM DE BAAN WEER TE LATEN GOEDKEUREN !!!

En daaronder kunnen dan de handtekeningen komen!  Succes!

Training dinsdag 3 december voor Pupillen en Junioren D 1-jaars:

Pietentraining!!!

Hoewel de baan gesloten is willen we toch graag de Pietentraining door laten gaan voor alle jeugdleden die normaal gesproken trainen van 18.30 tot 19.30 uur.

Aanstaande dinsdag verzamelen we bij het materialenhok (bij de voetbalkantine). Trek je sportkleren aan, want we gaan allerlei Pietenspellen doen. En misschien krijgen jullie nog wel tips van de echte Pieten??

Dus hopelijk allemaal tot dinsdag! Groetjes,  de Jeugdcommissie en de trainers

Training dinsdag 3 december Junioren:

De training voor de Junioren gaat helaas  deze week nog niet door. We zijn nog druk in onderhandeling over alternatieve locaties. In de Kerstvakantie is er wel een mogelijkheid om een dag mee te gaan naar Düsseldorf voor een speciale training, maar daar krijgen jullie nog bericht over.

Bestuur Atletiek Leudal