Jeugdkamp 2016

In het weekend van 23 t/m 25 september gaan we weer op jeugdkamp. Ook dit jaar hopen we er een leuk kamp van te maken! Ga jij mee? Het thema van dit jaar houden we natuurlijk nog even geheim! Wil je mee, geef je dan op via dit opgaven formulier.

In het weekend van 23 t/m 25 september gaan we weer op jeugdkamp. Ook dit jaar hopen we er een leuk kamp van te maken! Ga jij mee? Het thema van dit jaar houden we natuurlijk nog even geheim! Ga je mee, vul dan het opgave formulier in.

Het kampadres is de Bekerhof, gelegen op  Beekstraat 9, 6013 RV te Hunsel. Wij verblijven op de grote accommodatie. Deze heeft meerdere slaapzalen met stapelbedden. Zo krijgen ook de wat jongere kinderen onder ons genoeg nachtrust! Verder hebben we nog twee grote recreatieruimten die tevens als eetzalen gebruikt kunnen worden, twee grote speelvelden en een groot aangelegen bos.

Alle activiteiten gebeuren onder toezicht van begeleiders, de kinderen zullen dus niet op eigen initiatief naar buiten of naar het bos gaan. De begeleiding bestaat uit leden van onze atletiekvereniging, waaronder jeugdtrainers en enkele ouders. Zij hopen ook dit jaar weer te zorgen voor een erg leuk kamp!

Download hier het jeugdkampformulier en lever het in voor 17 juli.

kamp