Indien uw kind geïnteresseerd is in atletiek en dat graag wil uitproberen, dan kan dat: 4 weken lang mag hij/zij gratis meedoen. Het is nodig om van te voren per mail contact op te nemen: info@nullatletiekleudal.nl. We hebben dan de naam, het telefoonnummer en de geboortedatum van uw kind nodig en eventuele bijzonderheden, zodat de train(st)er daarop kan inspelen.

Alleen op de eerste dinsdag van de maand kunnen kinderen (opgelet: dus pas ná van te voren te zijn aangemeld!) beginnen aan hun proeftrainingen. Indien we iedere week nieuwe kinderen laten instromen, veroorzaakt dat veel onrust bij de kinderen in de groep. Vandaar dat we voor deze één keer per maand methode gekozen hebben. Uw kind mag natuurlijk wel altijd komen kijken.

Leden van de Atletiek Leudal zijn verzekerd via de Atletiekunie voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen in het kader van de sportbeoefening. Wij wijzen u er op dat uw kind tijdens een proefperiode niet meeverzekerd is en dat deelname aan de trainingen voor eigen risico is.

De trainer wil graag, voor de eerste training begint, een korte kennismaking met de ouder/verzorger van de jonge atleet. Uw kind kan zich op de atletiekbaan melden bij de gastvrouw/gastheer.

Trainingsschema jeugd

CategorieDagTijdPlaatsTrainers
PupillenDinsdag18.30-19.30 uurAtletiekbaanMonique, Michael, Kevin, Alicia, Lisa, Jesse, Yorick, Saar, Marit
Junioren DDinsdag19.30-20.30 uurAtletiekbaanMonique
Junioren C, B en ADinsdag19.30-21.00 uurAtletiekbaanTon
Junioren C,B,A en Neo-seniorenDinsdag19.45-21.15 uurAtletiekbaanMichael
Extra: WedstrijdgroepVrijdag19.00-20.30 uurAtletiekbaanMichael, Monique

Op dinsdag is er technische training op de atletiekbaan en op vrijdag extra trainingen voor Junioren en Pupillen A.

In principe gaat de training ook bij slecht weer door. Uitzonderingen hierop zijn onweer en zodanige winterse omstandigheden dat er gevaar voor blessures aanwezig is. Het is aan de trainer om dit te bepalen. Zou een training komen te vervallen dan wordt dit op de site vermeld. Soms kan ook op het laatste moment een training afgelast worden, waarbij dit niet meer op de website geplaatst kan worden. Onze excuses voor het eventuele ongemak, maar veiligheid staat voorop!

Bij twijfel: check onze website bij Laatste Nieuws.

Voor de jeugd staat in de maandelijkse infobrief welke trainingen in de vakantieperioden wel of niet doorgaan.

Ouders beslissen zelf of zij het verantwoord vinden dat hun kind naar de training komt.

Afwezig
s.v.p. tijdig afmelden bij je trainer(ster) ! Kijk in het clubblad (De Leudallouper) voor de telefoonnummers (achteraan).