Geweldige lotenverkopers!

Geweldige lotenverkopers!

Lekker trainen en een huldiging: op dinsdag 18 oktober na de pupillentraining hebben we de beste lotenverkopers van de Grote Clubactie extra in het zonnetje gezet (ook al had het net flink geregend!).

Gewapend met een machtigingsboekje zijn onze jeugdleden vanaf 1 oktober langs de deuren gegaan en/of hebben familie benaderd om zoveel mogelijk loten te verkopen. Onze verkopers hadden op die manier de mogelijkheid om een extra centje te verdienen, maar ze hebben hiermee vooral de clubkas van onze vereniging gesteund.

De beste lotenverkopers zijn:

  • Alicia en Matteo van Leeuwen 119 loten: een echte TOPprestatie!
  • Jamie Schatorje: 46 loten
  • Mees Verstappen: 43 loten

Een prachtig resultaat! Proficiat! Naast de verdiende podiumplaats en het applaus kregen ze ook een prijzenenvelop.

Onder de 10 beste lotenverkopers van Atletiek Leudal (bovengenoemde winnaars samen met Jarno Smeets, Fleur Kusters, Imane Hachmane, Lianne van Roij, Els Neuteboom, Job Berghs en Marit Joris) werd nog een bioscoopbon van €15 verloot evenals een taartbon t.w.v. €50, waarmee je in overleg een schitterende verjaardagstaart kunt laten maken.

Els Neuteboom werd de winnares van de bioscoopbon en Fleur Kusters mag binnenkort smullen van een mooie taart.Uiteindelijk mocht iedereen nog iets lekkers ophalen bij de organisatie. De jeugd heeft met elkaar bijna 700 loten verkocht, dus jongens en meisjes (en ouders), hartelijk bedankt voor jullie inzet!

Nu is het de beurt aan de overige leden. Binnenkort ontvangen jullie per adres 3 papieren loten van de Grote Clubactie of een verzoek tot machtiging. Wees sportief en draag ook jullie steentje bij aan deze actie. En wie weet ….. misschien winnen jullie wel de hoofdprijs van €100.000!

Germana en Stefan