Nat, natter, natst !

Dat de Sportief Wandelgroep ook echt sportief is, dat weten we nu zeker! Openstaande hemelsluizen weerhielden de dames en heer er niet van om toch hun bijna 15 kilometer lange wandeling uit te lopen.

Het uitje was nu eenmaal zo gepland en de weersvooruitzichten zouden eigenlijk beter zijn. Na koffie en vlaai bij trainster Christien de Klein thuis in Leveroy gingen we goedgemutst op weg. De eerste regendruppeltjes zorgden voor wat luchtige opmerkingen als “dat waait wel over”, maar later begon de regen echt serieuze vormen aan te nemen.  Gewoon doorwandelen, de natuur is niet voor niets zo mooi groen: daar hoort een drupje regen bij.

Degene die nog niet echt nat was geworden, werd dat wel toen we op een open stuk gegeseld werden door een stortbui. Maar kijk, de zon gaat vanzelf weer schijnen. Alleen …… we zaten toen al in Herberg De Soldaat van Oranje in Leveroy (het vroegere Houtse Hendrik) aan een heerlijk buffet. En veel van ons nog in kliedernatte kleren, maar dat mocht de pret niet drukken.

De dag was op en top verzorgd, dus veel dank gaat naar de organisatie: Marleen Hollander, Christien de Klein, Wil en Yolanda Hubert.