Oproep aan de leden

Beste leden,

oproepHier onder volgt een oproep aan de leden.

Beste leden/ouders/begeleiders/vrienden

 

Via dit schrijven wil ik, mede namens het bestuur, een voorzichtige doch dringende oproep doen aan jullie om eens goed na te denken of jullie iets voor de club kunnen betekenen. Natuurlijk de mensen die al in een of andere commissie zitten of die op een andere manier voor de club actief zijn hoeven niet verder te lezen.

 

Maar de resterende lezers wil ik toch op het hart drukken om eens goed na te denken over een eventuele functie binnen de Atletiek Leudal. Natuurlijk er zijn  de laatste jaren vrijwilligers bij gekomen, we hebben ook een aantal kleinere commissies kunnen vormen die elk een wedstrijd of evenement op zich nemen, Prima !!.

 

Toch zijn er nog genoeg zaken die ingevuld kunnen worden. Het hoeven geen grote, tijdrovende, intensieve zaken te zijn. Hoe meer mensen hoe beter de verdeling. Om enkele voorbeelden te noemen :

 

De Grote clubactie : eenmaal per jaar (september/october) zorgen voor de loten / verdeling en ontvangst van de loten boekjes)

 

Kalenderplanning : in het najaar samen met de (wedstrijd) organisatie commissies samenzitten en de planning voor het volgend jaar maken, en doorgeven aan de desbetreffende instanties.

 

Ook zijn wij nog op zoek naar mensen binnen het bestuur, nu zijn we met z’n vieren. Hierdoor komen meerdere taken bij ieder bestuurslid te liggen. Het gevolg daarvan is dat eerst de “belangrijkste” zaken aan orde komen, daarna komt de rest. Dit heeft weer als gevolg dat zaken iets langer blijven liggen of helemaal niet uitgevoerd worden (dan kan wel gezegd worden dat het bestuur langzaam of laat reageert, maar dat heeft dus een reden).

 

Dus mensen denk eens goed na en laat ons (bestuur) weten of jullie iets willen/kunnen doen voor de vereniging. Natuurlijk Atletiek Leudal blijft gewoon doordraaien met zijn wedstrijden/evenementen etc., alleen bestaat een kans dat deze zaken op een andere manier uitgevoerd worden.

 

Hieronder zal ik een aantal functies opnoemen, maar je kunt je altijd melden bij ons als je interesse hebt.

 

Groetjes

Mat Skrabanja

Voorzitter Atletiek Leudal

 

 

 

Bestuurslid                                                                            Jury coordinator

Jury leden                                                                              Lid Kledingcommissie Kalenderplanning                                                                 Leden Sponsorcommissie

EHBO coordinator                                                                 Grote Clubactie coordinator

Verkeersregelaar (mede) coordinator                                 Coordinator accommodatiebeheer Beheerder verhuur accommodatie                                              Lid Feestcommissie

Hulptrainers                                                                          Club fotograaf

Lid materiaalcommissie                                                       Coordinator baanwedstrijden