Rabobank Clubkas Campagne 2017

Dames en heren. Binnenkort start ie weer, de clubkas campagne. Zorg dat al je een Rabobank rekening hebt dat je ook lid bent.  JE MOET LID VAN DE RABOBANK ZIJN OM TE KUNNEN STEMMEN !!!!!!!!!!!!!!!

Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne, speciaal voor verenigingen en stichtingen.

De bank stelt € 200.000 beschikbaar! Natuurlijk doet ook onze vereniging mee aan de Rabobank Clubkas Campagne  Van 13 tot en met 26 maart 2017 mogen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard!

De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 200.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

Onze vereniging ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal bepalen dus hoe het bedrag van de Rabobank Clubkas Campagne wordt verdeeld! Oproep aan alle leden Het is voor onze vereniging belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage immers goed gebruiken. Het zou fantastisch zijn als jij, je familie en je vrienden stemmen geven aan onze vereniging. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/pml.

Bedankt voor je steun!
Bestuur Atletiek Leudal