Algemeen

Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse 2018

De data voor de volgende wandelweek in 2018 zijn al bekend en kunt u noteren in uw nieuwe agenda:

maandag 14 mei – vrijdag 18 mei  (de woensdag is, zoals gebruikelijk, een rustdag)

U komt toch zeker weer meedoen?!

 

 

 

Informatie over Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse 2017

We zijn er weer!
Ook in 2017 organiseert Atletiek Leudal weer een mooie vierdaagse.
We hopen dat u (wederom) komt meegenieten van de prachtige routes, de voor ambiance zorgende muziekgezelschappen en de gezellige slotavond.

Wanneer?
15, 16, 18 en 19 mei 2017 (woensdag 17 mei is rustdag)

Waar?
Elke avond tussen 18.00u en 19.30u bij restaurant de Busjop in Heythuysen, alleen op vrijdagavond zal de start om 18.00u plaatsvinden in het dorp zelf, op het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg.

Afstanden?
We hebben bewegwijzerde routes over een afstand van 5 km, 7½ km, 10 én 12,5 km. (Graag willen we vragen of de wandelaars van de langste afstand vóór 19.00u willen vertrekken)

Inschrijven?
Inschrijven kan vanaf 1 april t/m 13 mei. Klik hier. Ook kunt u uiteraard elke wandeldag nog ter plaatse inschrijven.

Parkeren?
U kunt parkeren op het terrein van Frank Coolen Machines, op een korte afstand van de start/finish-locatie. De parkeerplaats zal middels pijlen worden aangeduid. De omgeving van Restaurant de Busjop zal autovrij zijn. Indien u in de buurt woont en de gelegenheid hebt, raden wij u aan met de fiets te komen.
Op vrijdagavond kunt u de auto parkeren op de parkeerplaatsen om en nabij de Aldi en de Lidl. Fietsen mogen geparkeerd worden op het parkeerterrein achter het gebouw van Penders Voetzorg op het plein.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en weetjes over deze 4-daagse, klik dan hier om onze Facebook-pagina te bezoeken