Algemene informatie

Algemene informatie over Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse 2019

Wat fijn dat we u weer op onze website zien!
Ook dit jaar organiseren we de Wandel 4-daagse en dat betekent dat u deze dagen kunt genieten van onze mooie wandelroutes, de aanwezige muziekgezelschappen die de sfeer verhogen en natuurlijk onze slotavond in het centrum van Heythuysen, waarbij de gezelligheid inmiddels een bekend gegeven is!

Wanneer?
20, 21, 22 en 24 mei 2019 (woensdag 22 mei is een rustdag).

Waar?
Elke avond tussen 18.00 uur en 19.30 uur bij Restaurant de Busjop in Heythuysen. Alleen op vrijdagavond zal de start om 18.00 uur plaatsvinden in het dorp zelf, op het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg.

Afstanden?
We hebben bewegwijzerde routes over een afstand van 5 km, 7½ km, 10 én 12,5 km. (Wij hebben wel het vriendelijke verzoek aan onze wandelaars, die de langste afstand willen lopen, om vóór 19.00 uur te vertrekken).

Inschrijven?
Inschrijven kan vanaf 15 april t/m 18 mei 2019. Klik hier (tzt). Ook kunt u uiteraard elke wandeldag nog ter plaatse inschrijven.

Parkeren?
U kunt parkeren op het terrein van Frank Coolen Machines, op een korte afstand van de start/finish-locatie. De parkeerplaats zal middels pijlen worden aangeduid. De omgeving van Restaurant de Busjop zal autovrij zijn. Indien u in de buurt woont en de gelegenheid hebt, raden wij u aan met de fiets te komen.
Op vrijdagavond kunt u de auto parkeren op de parkeerplaatsen om en nabij de Aldi en de Lidl. Fietsen mogen geparkeerd worden op het parkeerterrein achter het gebouw van Penders Voetzorg op het plein.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en weetjes over deze 4-daagse, klik dan hier om onze Facebook-pagina te bezoeken

Nieuwsgierig waar u welke avond naar toe of langs wandelt? Hier kunt u alvast een kijkje nemen.

Om een impressie te krijgen van ons wandelevenement, kunt u kijken bij het Overzicht voorgaande jaren.