Algemene informatie

Lieve mensen,

Door het heersende coronavirus is de normale gang van zaken bij iedereen, zelfs in de hele wereld, flink ontregeld. Extra maatregel op maatregel moet uiteindelijk een eind maken aan deze onwerkelijke situatie.

Het zal u dan ook niet verbazen dat wij in het kader van alle richtlijnen hebben moeten besluiten om de Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse af te gelasten.

Toch blijven wij als commissie 4-daagse niet hangen in dit trieste besluit, maar kijken alvast vooruit naar de periode dat wij weer voor u aan de slag kunnen om een mooi evenement neer te zetten.
Daarom hebben wij al nieuwe data in gedachten en dat zijn maandag 31 augustus, dinsdag 1 september, donderdag 3 september en vrijdag 4 september 2020.

Wij houden u op de hoogte!

Wij wensen u veel sterkte en gezondheid: wees vooral voorzichtig!

Algemene informatie over Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse 2020

Wat fijn dat we u weer op onze website zien!
Ook dit jaar organiseren we voor de 45st (!!!!) keer de Wandel 4-daagse en dat betekent dat u ook deze dagen weer kunt genieten van onze mooie wandelroutes, de aanwezige muziekgezelschappen die de sfeer verhogen en natuurlijk onze slotavond in het centrum van Heythuysen, waarbij de gezelligheid inmiddels een bekend gegeven is!

Wanneer?
11,12,14 en 15 mei 2020 (woensdag 13 mei is een rustdag).

Waar?
Elke avond tussen 18.00 uur en 19.30 uur bij Restaurant de Busjop in Heythuysen. Alleen op vrijdagavond zal de start om 18.00 uur plaatsvinden in het dorp zelf, op het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg.

Afstanden?
We hebben bewegwijzerde routes over een afstand van 5 km, 7½ km, 10 én 12,5 km. (Wij hebben wel het vriendelijke verzoek aan onze wandelaars, die de langste afstand willen lopen, om vóór 19.00 uur te vertrekken).

Inschrijven en tarieven?
Digitaal vóór-inschrijven kan vanaf  maandag 30 maart t/m zaterdag 9 mei 2020. Ook kunt u uiteraard elke wandeldag nog ter plaatse inschrijven.
Meer informatie en tarieven vindt u bij inschrijven.

Parkeren?
Op de eerste drie wandeldagen is het terrein rondom Restaurant De Busjop autovrij. U kunt parkeren op het terrein van Frank Coolen Machines, op een korte afstand van de start/finish-locatie. De parkeerplaats zal middels pijlen worden aangeduid. Indien u in de buurt woont en de gelegenheid hebt, raden wij u aan met de fiets te komen. Fietsen kunt u plaatsen op het parkeer-terrein van Restaurant De Busjop
Op vrijdagavond kunt u de auto parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen in de dorpskern. Fietsen mogen geparkeerd worden op het parkeerterrein achter het gebouw van Penders Voetzorg op het plein.

Let op: er zal controle zijn op wildparkeren.

Foto’s?
Er zullen tijdens de Wandel 4-daagse foto’s worden gemaakt, die via onze website worden gepubliceerd en eventueel gebruikt zullen worden voor promotionele doeleinden. Indien u hiertegen bezwaar heeft, verzoeken wij u de fotograaf ter plekke in kennis te stellen.


Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en weetjes over deze 4-daagse, klik dan hier om onze Facebook-pagina te bezoeken

Nieuwsgierig waar u welke avond naar toe of langs wandelt? Hier kunt u alvast een kijkje nemen.

Om een impressie te krijgen van ons wandelevenement, kunt u kijken bij het Laatste Nieuws en Overzicht voorgaande jaren.