Baanclubkamp

Jongens en meisjes pupillen en junioren, dit is jullie kans om baanclubkampioen te worden! Op zaterdag 6 september vinden deze wedstrijden plaats op onze atletiekbaan. Het wordt een uitdaging om in je eigen categorie clubkampioen(e) te worden, dus zorg dat je op dat podium komt te staan!

We eindigen de wedstrijddag met de welbekende en populaire Grote-Atletiek Leudal-Familie-Estafette, de ‘GAFE’. Dit is een onderdeel waar jullie met de hele familie aan mee kunnen doen. Deze estafette gaat over 4 afstanden, te weten 100-200-300 en 400 meter, een zgn. Zweedse estafette. Jullie mogen zelf je ploeg samenstellen, maar….je ploeg moet wel uit louter familieleden bestaan! Dus bel, mail, fax, of sms je vader, moeder, broers, zussen, kinderen, oma, opa, tantes, neven, ooms, nichten, achternichten, etc. en vraag of ze mee willen doen in je team. Ze hoeven dus geen AVH-lid te zijn, als ze maar familie zijn! Alleen op deze manier heb je kans op winst in de ‘GAFE’!!!

Ben je nog geen officieel lid en alleen nog maar aan het proeftrainen, dan mag je natuurlijk ook al meedoen aan deze clubkampioenschappen !Geef je op bij je trainer!

 

Hier volgt het VOORLOPIGE wedstrijdschema.

baanclubkam 2014 program