Clubkampioenschappen

Op zondag 26 september 2021 vinden de clubkampioenschappen van Atletiek Leudal plaats, georganiseerd door de jeugdcommissie. Het programma is als volgt:

11:00 – 13:00: Vierkamp (junioren A-C en senioren) 
14:00 – 16:30: Athletics Champs (pupillen en junioren D)
17:00: Grote Atletiek Leudal Familie Estafette

De Vierkamp bestaat uit de 100 meter, hoogspringen, speerwerpen en 800 meter. Zondagmiddag zal aansluitend op het laatste onderdeel van de vierkamp de Athletics Champs plaatsvinden. Deze beginnen om 14:00 (vanaf 13:30 kunnen de atleten de baan op).

We eindigen de wedstrijddag met de welbekende en populaire Grote-Atletiek Leudal-Familie-Estafette, de ‘GALFE’. Dit is een onderdeel waar jullie met de hele familie aan mee kunnen doen. Deze estafette gaat over 4 afstanden, te weten 100-200-300 en 400 meter, een zgn. Zweedse estafette. Jullie mogen zelf je ploeg samenstellen, maar… je ploeg moet wel uit familieleden bestaan! Dus app, bel, mail, je vader, moeder, broers, zussen, kinderen, oma’s, opa’s, tantes, ooms, etc. en vraag of ze mee willen doen in je team. Ze hoeven dus geen AL-lid te zijn, als ze maar familie zijn! Alleen op deze manier heb je kans op winst in de ‘GALFE’!  Ook ‘nep-families’ kunnen meedoen aan de GALFE, maar deze maken geen kans op een prijs. 

Aanmelden voor de GALFE kan op de wedstrijddag zelf.

Inschrijven kan via het aanmeldformulier op het bord bij de atletiekbaan en via de linkjes hieronder.
Mocht de link niet werken, stuur dan een mailtje naar secretaris@nullatletiekleudal.nl.

Wij hopen jullie 26 september te zien!