Clubkampioenschappen 2022

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022 vinden de clubkampioenschappen van Atletiek Leudal plaats, georganiseerd door de jeugdcommissie. Na afloop zal er een BBQ voor alle leden van Atletiek Leudal en hun gezinsleden georganiseerd worden.

De junioren (geb. 2010 en ouder) en senioren werken een zevenkamp af. De eerste vier onderdelen zullen op vrijdagavond worden afgewerkt, en de laatste 3 onderdelen op de zaterdagochtend. Alle onderdelen worden zo aangepast dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Mocht een junior D toch liever de Athletics Champs doen, vul dan dat inschrijfformulier in.

Op zaterdagmiddag doen de pupillen (geb. 2011 en jonger) enkele onderdelen van de Athletics Champs.

Tussendoor wordt er een 3000 meter georganiseerd voor de hardlopers van de vereniging. Er zijn al een tijd geen clubrecords meer gelopen door de lopers van Atletiek Leudal, wie brengt hier verandering in? Een overzicht van de clubrecords (per leeftijdscategorie) is hier te vinden. Lopers mogen natuurlijk ook deelnemen aan de zevenkamp!

Het volledige programma + tijdschema is hier te downloaden.

De uitslagen staan in de Volta app.

Estafettes
Na afloop van de Athletics Champs worden ook Zweedse estafettes (100-200-300 en 400 meter, in omgekeerde volgorde) gelopen.
Eerst zullen de series plaatsvinden met de ‘nep-families’, wie lukt het om ‘Team Bestuur’ te verslaan?

Deze sportieve dag wordt afgesloten met de Grote-Atletiek Leudal-Familie-Estafette, waarbij het team wel volledig uit familieleden moet bestaan. Ze hoeven dus geen AL-lid te zijn, maar wel familie!

Aanmelden voor de estafettes kan op de wedstrijddag zelf.

Voor de winnaars van de Athletics Champs en de GALFE worden prijzen geregeld! Uitslagen worden na afloop van de wedstrijd met de leden gecommuniceerd.

Vrijwilligers
Om de clubkampioenschappen goed te laten verlopen hebben wij hulp nodig van juryleden en helpende ouders. Kan en wil jij ons graag helpen, vul dan onderstaand formulier in.

Aanmelden vrijwilliger clubkampioenschappen

Inschrijven
Inschrijven kan via de aanmeldformulieren via de linkjes hieronder.

Inschrijfformulier Athletics Champs Pupillen (Inschrijven mogelijk tot en met 14 september)

Inschrijfformulier Zevenkamp Junioren en Senioren (Inschrijven mogelijk tot en met 14 september)

Inschrijfformulier 3000 meter (Inschrijven mogelijk tot en met 14 september)

Inschrijfformulier club BBQ (Inschrijven mogelijk tot en met 10 september)

Stuur bij vragen een mail naar secretaris@nullatletiekleudal.nl.

Wij hopen jullie 16 en 17 september te zien!