Clubkampioenschappen 2023

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september 2023 vinden de clubkampioenschappen van Atletiek Leudal plaats, georganiseerd door de jeugdcommissie. Na afloop zal er een BBQ voor alle leden van Atletiek Leudal en hun gezinsleden georganiseerd worden.

De oudere jeugd (geb. 2011 en ouder) en senioren werken een zeskamp af. De eerste drie onderdelen zullen op vrijdagavond worden afgewerkt, en de laatste 3 onderdelen op de zaterdagochtend. Alle onderdelen worden zo aangepast dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Mocht een jeugdlid toch liever de Athletics Champs doen, vul dan dat inschrijfformulier in.

Op zaterdagmiddag doen de jongste jeugdleden (geb. 2012 en jonger) enkele onderdelen van de Athletics Champs.

Voor de sportief wandelaars en andere geïnteresseerden wordt er een clinic en wandeling georganiseerd op de zaterdagmiddag.

Het volledige programma + tijdschema is hier te downloaden.

Estafettes
Na afloop van de Athletics Champs worden ook Zweedse estafettes (100-200-300 en 400 meter, in omgekeerde volgorde) gelopen.
Eerst zullen de series plaatsvinden met de ‘nep-families’.

Deze sportieve dag wordt afgesloten met de Grote-Atletiek Leudal-Familie-Estafette, waarbij het team wel volledig uit familieleden moet bestaan. Ze hoeven dus geen AL-lid te zijn, maar wel familie!

Aanmelden voor de estafettes kan op de wedstrijddag zelf.

Voor de winnaars van de Athletics Champs en de GALFE worden prijzen geregeld! Uitslagen worden na afloop van de wedstrijd met de leden gecommuniceerd.

Stuur bij vragen een mail naar bramgeven@nullhotmail.com

Wij hopen jullie 22 en/of 23 september te zien!