Beweeg mee(r) bij Atletiek Leudal

Voldoende bewegen is van belang om fit en gezond te blijven. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om passend sportaanbod te vinden. Dit kan bijvoorbeeld komen door een financiële situatie of een gebrek aan zelfvertrouwen. Atletiek Leudal biedt vanaf woensdag 7 december een nieuw beweegprogramma aan speciaal voor volwassenen en senioren die graag plezier en gezelligheid willen ervaren door (extra) te bewegen in de buitenlucht maar niet perse prestatiegericht zijn. Ervaart u ook drempels om te sporten of bewegen? Kom dan zeker een keer langs!

Het programma bestaat elke week uit verschillende laagdrempelige beweegoefeningen in een circuitvorm waarbij er gebruik wordt gemaakt van simpele sportmaterialen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Ben je even moe of is iets te makkelijk/moeilijk voor je dan wordt hier rekening mee gehouden. We hechten extra waarde aan het creëren van een veilige omgeving. Tijdens deze training zullen er daarom geen andere groepen aanwezig zijn.

De trainingen starten op woensdag 7 december van 10:00 tot 11:00 uur. Vervolgens bewegen we elke woensdagochtend op te atletiekbaan van Atletiek Leudal (Arevenlaan 7, 6093 GM Heythuysen). De eerste 4 trainingen die je volgt, zijn gratis. Aanmelden of meer informatie ontvangen. Ga dan naar onze website https://www.atletiekleudal.nl/lid-worden/ (proeftraining formulier) o.v.v. “Nieuwe groep sportief wandelen”. U kunt ook eenvoudig contact opnemen met beweegcoach Matti van den Elzen via matti@nullnegen.nl of 06-28151793.