Evenementen

Naast het de wekelijkse trainingen voor zowel de jeugd als senioren, kan er ook deelgenomen worden aan wedstijden. Wedstrijden worden georganiseerd door Atletiek Leudal of kan er deelgenomen worden aan wedstrijden bij andere atletiekverenigingen.

Wandelvierdaagse
Ieder jaar organiseert Atletiek Leudal in mei de Leudal Wandelvierdaagse vanuit Boscafé De Busjop. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn de 5, 7.5, 10 en 12.5 kilometer. Door de aanwezigheid van muziekgezelschappen is er veel sfeer en op de slotdag worden medailles en andere prijzen uitgereikt. 

Rolstoeltocht
De Rolstoeltocht vindt plaats in juni en is een tocht van rolstoelen, scootmobielen, begeleiders en vrijwilligers door Heythuysen en omgeving.

Trailrun
Atletiek Leudal organiseert elk jaar een trailrun. Deze trailrun vindt plaats in het prachtige natuurgebied Leudal en is een uitdaging voor elke beginnende en gevorderde loper. Alle activiteiten van deze populaire trailrun zijn te volgen via de website van de trailrun. Op deze website staat alle info m.b.t. programma, routes, inschrijving en natuurlijk het laatste nieuws. Daarnaast is de Trailrun Leudal ook te volgen op Twitter en Facebook.

Leudal Cross
In de bossen van Buitencentrum De Spar te Haelen (Midden-Limburg) organiseert Atletiek Leudal in februari/maart haar jaarlijkse Leudal Cross. Deze cross behoort tot de Limbra Cross Competitie.

Clubkampioenschappen
De clubkampioenschappen vinden elk jaar plaats op de atletiekbaan. Aanmelden kan via de trainer of via info@nullatletiekleudal.nl.

Avondloop
Naast de Leudal Cross, organiseert Atletiek Leudal ook een avondwedstrijd. Deze wedstrijd vindt plaats in mei (Heythuysen), te lopen afstanden zijn de 3 en 5 kilometer. Voor de jeugd wordt er een 400 meter, 1 km en de Engelse Mijl georganiseerd.

Actuele wedstrijden
Voor een actuele wedstrijden overzicht verwijzen wij je naar de website van de Atletiekunie/agenda of naar Uitslagen/evenementen.