Leudalbosloop

Momenteel wordt er aan een nieuwe opzet van de bosloop gewerkt. Daarom, en vanwege de geldende coronamaatregelen, vindt er in januari 2022 geen bosloop plaats. We plaatsen hier meer informatie over de editie van februari. 

Elke vierde zondag van de maand vindt in de bossen bij Restaurant De Busjop deze reeds meer dan 30 jaar door ons georganiseerde trimloop plaats. Het parcours is geheel onverhard en voert door de bossen van het mooie Leudalgebied. Aan deze recreatieve loop wordt deelgenomen door lopers en loopsters van alle niveaus: van beginnende atleten, mensen die wat pondjes kwijt willen raken, kinderen die veel energie in zich hebben, tot meer ervaren lopers die aan hun tempo willen werken.

Het motto is: gewoon lekker bezig zijn, lekker lopen!

Wanneer en hoe laat?
Elke vierde zondag van de maand. Inschrijven kan bij Restaurant De Busjop Busschopsweg 9, 6093 AA Heythuysen

09:45 Start Bishop Shorttrack (1 km jeugdloop)
10:00 Start Leudalbosloop (3, 6, 9, 12 of 15 km)

De volgende Leudal bosloop is op zondag 28 november. In december zal er geen bosloop plaatsvinden i.v.m. tweede kerstdag.

Te lopen afstanden
Het parcours is geheel onverhard. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 3, 6, 9, 12 en 15 kilometer voor volwassenen. Voor de jeugd is er een loop van 1 kilometer. Deze begint om 9.45 uur.

Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt: Bishop Shorttrack € 1,00, Leudalbosloop € 2,00. Leden van de Atletiek Leudal mogen gratis meelopen.

CoronaCheck-App
Op dit moment is het noodzakelijk om je CoronaCheck-App te laten scannen in restaurants. Omdat de inschrijving binnen plaats vindt, is dit dus ook nodig. Mocht je geen QR code (bij) hebben, dan kan je je buiten inschrijven.

Uitslagen
Alle uitslagen van de Leudalbosloop vind je hier. Bekijk hier het archief van de Leudalbosloop.

Prijzen
Er zijn géén prestatieprijzen, het is immers een recreatieve loop. Wel zijn er eremedailles voor 10, 20, 30 etc. maal deelgenomen. Onder diegenen die in een kalenderjaar minimaal acht keer mee hebben gelopen (betalende lopers), verloten we in december een leuke prijs! (AL-leden: zie reglement)

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemiek Gielen, 0475-493857 of t.gielen01@nullhetnet.nl.