Klaar voor de start?

De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september, onze jeugd (maar ook iedereen die dat wil!) heeft dus de kans om de club te steunen én tegelijkertijd zakgeld verdienen door loten te gaan verkopen. Het eerste lid van elk gezin ontvangt ook 3 loten inbegrepen in de contributie.

Verkopen mag op drie verschillende manieren:

  • via eenmalige machtiging: je maak dan gebruik van het verkoopboek dat in de week van 9 september uitgedeeld zal worden (lees op het boekje zelf hoe dat werkt) – in dit geval ontvang je van de koper geen geld!
  • papieren loten: je haalt ze bij de clubcoördinator en je gaat ze dan verkopen voor contant geld;
  • online: je ontvangt een uitnodiging om een persoonlijke verkooppagina aan te maken; je deelt dan de link op social media en met je familie en vrienden.

Als je 10 of meer loten verkoopt, ontvang je van de club €0,50 per verkocht lot!

TIP! Je ontvangt dit jaar ook “niet-thuis” kaartjes: maak daar gebruik van! Als mensen niet thuis zijn of als je niet durft aan te bellen: schrijf je naam op de kaartjes en stop ze in de brievenbussen bij je buren!

Onder de 10 beste verkopers worden dit jaar kadobonnen van Primera Plantinga voor een totale warde van €50 (1x€20, 2x€15) verloot, eventueel in te wisselen voor een kadobon naar keuze! (o.a. Mediamarkt, Nationale Bioscoopbon, Spotify, Apple Store, Google Play, Intertoys, Amazon…….)

Lotenverkopers worden ook door de landelijke organisatie beloond met gave prijzen, clinics en andere acties, ga naar http://kids.clubactie.nl/ en lees alles hierover.

Alle pupillen zullen in de week van 9 september een verkoopboek ontvangen. Alle andere leden die mee willen helpen mogen ook een verkoopboek aanvragen: neem daarvoor contact op met onze clubcoördinator voor de Grote Clubactie.

Belangrijke data voor de Grote Clubactie 2019 bij Atletiek Leudal:

  • 9 september: begin uitdelen verkoopboekjes en eventueel papieren loten
  • 14 september: start landelijke lotenverkoop
  • 8 oktober: laatste mogelijkheid om je verkoopboek in te leveren bij de training
  • 19 oktober: uiterste datum verkoopboek inleveren bij de clubcoördinator
  • 22 oktober: verloting kadobonnen en uitdelen geldprijzen

Ben je echt enthousiast geworden en wil je de beste verkoper van Nederland worden? De bovengenoemde data gelden voor de interne wedstrijd van Atletiek Leudal, je mag echter nog doorgaan met verkopen, zorg alleen dat je je boekje vóór 20 november bij je coördinator in levert! Tot 10 december mag je je dan inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de Grote Clubactie? Het is een landelijke loterij met geweldige prijzen, en het mooie voor ons als club is dat maar liefst 80% van de lot prijs rechtstreeks naar onze clubkas gaat.

Wie is de clubcoördinator? De clubcoördinator van Atletiek Leudal voor de Grote Clubactie is Germana Travaglini. Je vindt haar elke dinsdag en vrijdag op de baan tijdens de training, en haar contactgegevens staan in het clubblad vermeld.

Hoe doe ik mee? Alle pupillen en minipupillen krijgen een verkoopboekje. Alle andere leden kunnen ook een verkoopboek aanvragen. Met dat boekje kan je aan de deur (of bij je familie) loten gaan verkopen voor de club. Je mag papieren loten aanvragen en verkopen, en je mag een eigen onlineverkooppagina hebben!  Als bedankje ontvang je van ons een deel van de winst (hoe meer verkochte loten, hoe meer centjes!) en de kans voor de beste verkopers om mee te doen met een prijsuitreiking.

Moet ik per se aan de deur bij onbekende mensen gaan? Nee, je mag ook aan je familieleden en vrienden vragen of ze loten willen kopen.

Moet ik met een zak geld op straat lopen? Alleen als je de papieren loten wilt verkopen. Dat zijn echte loten en worden contant betaald. Als je de verkoopboekjes gebruikt, gaat de verkoop via machtiging: je moet alleen de bankgegevens van de koper (laten) noteren en dan wordt het geld automatisch geïncasseerd (na dat de aankoop geregistreerd wordt door de clubcoördinator, je moet dus het boekje eerst inleveren). De koper ontvangt dan het lotnummer op zijn bankrekening.

Wanneer krijg ik het boekje? In de week van 9 september zullen de boekjes uitgedeeld worden.

Hoe kan ik online loten verkopen? Je ontvangt een uitnodiging om een persoonlijke verkooppagina aan te maken; je deelt dan de link op social media en met je familie en vrienden. De koper mag dan via die pagina loten van je kopen, deze tellen ook voor het aantal verkochte loten en je hoeft bijna niets daarvoor te doen, alleen de link verspreiden!

Hoe kan ik papieren loten verkopen? Papieren loten moet je bij de clubcoördinator ophalen en vooraf betalen. Het aantal wordt dan meteen toegevoegd aan je verkochte loten. Je gaat vervolgens de papieren loten verkopen voor €3,00 per lot. Het geld houd je zelf.

Wanneer mag ik beginnen met verkopen? Op zaterdag 14 september mag je beginnen met de verkoop van de loten.

Wat als iemand niet thuis is? We hebben dit jaar ook “niet-thuis kaartjes”, je mag dus een van die in de brievenbus stoppen. Zorg dan dat je je online verkooppagina hebt aangemaakt, dan kunnen mensen online “van jou” kopen.

 

Categories: