Grote Clubactie 2021

Op zaterdag 18 september 2021 gaat de Grote Clubactie weer van start, en Atletiek Leudal doet natuurlijk mee!  

Op dinsdag 14 september zullen alle jeugdleden van de eerste training (18:30) een verkoopboekje ontvangen met infobrief erbij. Oudere jeugdleden en iedereen die loten wil verkopen mogen ook een verkoopboekje pakken. 

IN HET KORT: Je mag loten verkopen van de Grote Clubactie loterij. Op deze manier verdien je centjes voor de club én voor jezelf: de club ontvangt €2,40 per verkocht lot en daarvan ontvang jijzelf van ons maar liefst €0,50 per lot, als je er 10 of meer verkoopt. De netto opbrengst van de verkoop door jeugdleden gaat naar de jeugdcommissie waarmee ze leuke activiteiten voor de jeugd kunnen gaan organiseren. We hebben dus iedereen zijn hulp nodig om van de Grote Clubactie een groot succes te maken. Doe jij ook mee? 

Alle info is op https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/ te vinden, en in de infobrief. 

Wist je dat verschillende jeugdleden meer dan €50 hebben verdiend voor hun spaarpot in de afgelopen jaren? Jij kunt dat bedrag ook halen! 

F.A.Q. Grote Clubactie 

Wat is de Grote Clubactie? Het is een landelijke loterij met geweldige prijzen, en het mooie voor ons als club is dat maar liefst 80% van de lot prijs rechtstreeks naar onze clubkas gaat.  

Hoe doe ik mee? Er zijn drie mogelijkheden om loten te verkopen: 

  • Verkoopboekje: alle pupillen en minipupillen krijgen een verkoopboekje (oudere jeugdleden kunnen dat aanvragen). Met dat boekje kun je aan de deur of bij je familie en vrienden loten gaan verkopen voor de club. Bekijk hier hoe het werkt: https://youtu.be/pq3tUEAEasg 
  • Online verkoop: Alle verkopers ontvangen een email met de link naar de persoonlijke verkooppagina: je moet dan alleen je link delen! Ook aan de deur mogen kopers de aankoop online afmaken door het scannen van de QR-code op het verkoopboekje. In beide gevallen worden de verkochte loten direct op jouw naam geregistreerd.  
  • Contant verkoop: je kunt papieren loten bij de coördinator aanvragen en verkopen.   

Wat is mijn beloning? Als bedankje ontvang je van ons een deel van de winst (€0,50 per verkocht lot, als je er minimaal 10 verkoopt) en de kans voor de beste verkopers om mee te doen met een prijsuitreiking. Je kunt ook meedoen met de landelijke kidsverkoopwedstrijd! 

Moet ik per se aan de deur bij onbekende mensen gaan? Nee, je mag ook aan je familieleden en vrienden vragen of ze loten willen kopen. En je kunt je online verkoop pagina met iedereen delen (email, whatsapp, social media…), nog makkelijker! 

Moet ik met een zak geld op straat lopen? Nee, dat is niet nodig als je verkoopt met het verkoopboekje: in dit geval vult de koper de eigen gegevens in en geeft hij zo eenmalig toestemming om het geld te incasseren. De koper ontvangt dan het lotnummer op zijn bankrekening of via email en jij ontvangt geen contant geld. Daarentegen als je papieren loten wilt verkopen, moeten deze wel contant betaald worden.   

Wanneer krijg ik het boekje? Op dinsdag 14 september zullen de boekjes uitgedeeld worden. Ben je er dan niet? Geen probleem! Je kunt ook later starten. 

Wanneer mag ik beginnen met verkopen? Op 18 september mag je beginnen met de verkoop van de loten.  

Nog vragen? Neem contact op met   

elian.van.den.akker@nullgmail.com of germana@nullatletiekleudal2013.onmicrosoft.com