Hubo Heitse Figuren en Logo Loop

Helaas is de Hubo Heitse Leudalloop in april niet doorgegaan. Daarom heeft de avondloopcommissie een alternatief bedacht: de Hubo Heitse Figuren en Logo Loop. Hieronder lees je meer over dit ‘virtuele evenement’, waarmee ook mooie prijzen te winnen zijn. 

Loop het mooiste, meest creatieve figuur of maak de naam Hubo via een uitgestippelde route en leg deze vast met een mobiele app of je loop-horloge.

Kan iemand jou overtreffen, of vindt iedereen jou de “Master Shaper” en wil men jouw figuur ook lopen? Creëren jullie met een groep iets groots, waarmee je iedereen verstelt doet staan? Of maken jullie het meest secure Hubo-Logo via een stratenplan in een van onze omliggende dorpen?

Prijzen
De hoofdsponsor van de Hubo Heitse Leudalloop, Hubo Heythuysen heeft leuke prijzen beschikbaar gesteld voor de winnaar. Het beste Hubo-logo wint een bedrag van €100,- aan Hubo cadeaubonnen, het meest originele figuur staat voor een bedrag van €50,- aan Hubo cadeaubonnen. De winnaars worden bepaald door de organisatie en eigenaars van Hubo Heythuysen.

Hoe doe je mee?
Deel het resultaat van je loop digitaal met de organisatoren van de Hubo Heitse Leudalloop via hhll@nullatletiekleudal.nl, en maak kans op deze prachtige prijzen. Het delen van je creatie kan tot en met 1 juli 2021.

Creaties van anderen kunt u hier bekijken.