Indien uw kind geïnteresseerd is in atletiek en dat graag wil uitproberen, dan kan dat: 4 weken lang mag hij/zij gratis meedoen. Het is nodig om van te voren per mail contact op te nemen: info@nullatletiekleudal.nl. We hebben dan de naam, het telefoonnummer en de geboortedatum van uw kind nodig en eventuele bijzonderheden, zodat de train(st)er daarop kan inspelen.

Alleen op de eerste dinsdag van de maand kunnen kinderen (opgelet: dus pas ná van te voren te zijn aangemeld!) beginnen aan hun proeftrainingen. Indien we iedere week nieuwe kinderen laten instromen, veroorzaakt dat veel onrust bij de kinderen in de groep. Vandaar dat we voor deze één keer per maand methode gekozen hebben. Uw kind mag natuurlijk wel altijd komen kijken.

Leden van de Atletiek Leudal zijn verzekerd via de Atletiekunie voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen in het kader van de sportbeoefening. Wij wijzen u er op dat uw kind tijdens een proefperiode niet meeverzekerd is en dat deelname aan de trainingen voor eigen risico is.

De trainer wil graag, voor de eerste training begint, een korte kennismaking met de ouder/verzorger van de jonge atleet. Uw kind kan zich op de atletiekbaan melden bij de gastvrouw/gastheer.

Een overzicht van de trainingen vind je hier.