Kwekerij Meuter Rolstoeltocht 2015

KwekerijMeuter
Een aantal weken geleden heeft de directie van Kwekerij Meuter in Heythuysen aangegeven hoofdsponsor te willen zijn van de rolstoeltocht, die dit jaar op woensdag 26 augustus voor de tiende keer wordt georganiseerd door Atletiek Leudal.

De komende drie edities zal dit mooie evenement dan ook de Kwekerij Meuter Rolstoeltocht genoemd worden. Op maandag 17 augustus werden de handen ineen geslagen en het contract ondertekend. Kwekerij Meuter bestaat dit jaar dertig jaar. Leon Meuter vindt het belangrijker iets terug te doen voor de leefomgeving/maatschappij dan om een bedrijfsfeest te organiseren.

Hij is zeer te spreken over het feit dat Atletiek Leudal zich niet alleen richt op de jeugd en dus op de toekomst, maar door het organiseren van de rolstoeltocht laat zien dat ook de oudere, minder valide medemens niet vergeten wordt. Hij hoopt dat het in de toekomst een keer mogelijk is de pauze van de rolstoeltocht bij zijn bedrijf te houden.

De samenwerking tussen Meuter en Atletiek Leudal is niet nieuw. Al vóór 1995 was er een prettig contact toen samen de perkplantenactie werd verzorgd. Atletiek Leudal is erg blij met de sponsortoezegging en is er van overtuigd dat de samenwerking de komende jaren goed zal zijn.

Kwekerij-Meuter
Op de foto de heren Clim en Leon Meuter (directie van Kwekerij Meuter) en in het midden Frans Heffels (commissielid organisatie rolstoeltocht).