Negende rolstoeltocht door Atletiek Leudal te Heythuysen

Woensdag 27 augustus wordt door onze vereniging voor de negende keer de rolstoeltocht georganiseerd. Laten de weergoden ons dan in de steek, dan wordt de tocht een week later gehouden, op woensdag 3 september.

Afgelopen jaar genoten meer dan honderd deelnemers van een schitterende rolstoeltocht. Toen gingen we allemaal even terug naar de schoolbanken en waren we te gast bij basisschool De Neerakker. Ook dit jaar is een mooie route uitgezet, gedeeltelijk door de bebouwde kom van Heythuysen en deels door de vrije natuur rond de Tungelroyse beek.

We vertrekken om 18.00 uur vanuit het plein voor de nieuwbouw van Penders Voetzorg. Vanuit Atletiek Leudal zullen er voldoende vrijwilligers zijn om de deelnemers te begeleiden. Onderweg zullen op verschillende plekken de muzikale klanken van de joekskapellen Kei Greun en Angesöm te horen zijn.

Tijdens de pauze zijn we, evenals een aantal jaren geleden, welkom bij Woonzorgcentrum St. Charles. Daar zal Zanggroep Kazoo optreden en kan iedereen genieten van een hapje en een drankje. Ook op de terugweg zullen de joekskapellen voor stemmingsmuziek zorgen. Rond 20.00 uur zijn we weer terug op het plein bij Penders Voetzorg.

Voor meer informatie: Els Lemmen, tel.: 0475 – 493765

Foto impressie 2013