Nieuwe ronde, nieuwe kansen – Leudal Bosrun

Na een paar maanden stilte is het eindelijk zover: Vanaf zondag 24 april organiseert Atletiek Leudal weer een maandelijkse bosloop. Maar dan anders. Want we hebben een nieuw parcours van 3 kilometer voor jullie uitgezet met gezellige rechte paden, die breed genoeg zijn om te kletsen en een paar ongezellige kronkelpaadjes, die zo smal zijn dat je wel achter elkaar moet lopen. En ook niet onbelangrijk: het event is gratis!

Bij een nieuwe opzet hoort ook een nieuwe naam. Daarbij hebben we ons laten inspireren door de vele parkruns die in Nederland gehouden worden. Omdat de gemeente Leudal geen groot park heeft, maar wel over een compleet bos beschikt, hebben we gekozen voor de naam Leudal Bosrun, een laagdrempelig event voor jong en oud. Iedereen die van hardlopen of wandelen houdt (leden en niet-leden, met of zonder hond) is dan ook van harte welkom.

Wat kunnen jullie verwachten? De startnummers hebben we afgeschaft en ook de tijden zullen we niet meer registreren. Er staat wel een splinternieuwe klok. Alle deelnemers kunnen dus precies bijhouden hoelang ze over een rondje doen. Het is overigens nog steeds mogelijk om 1, 2, 3, 4 of 5 rondjes te lopen. Dat bepaal je helemaal zelf. Dus als het goed gaat, loop je er gewoon nog een. De start is zoals vanouds bij de Busjop en om stipt 10.00 uur zullen we jullie wegfluiten.

Als je iets later bent is dat geen probleem, maar dan mis je het gezamenlijke moment en daar gaat het natuurlijk ook een beetje om. Hardlopen of wandelen is leuk, maar als je dat samen kunt doen, geeft dat nog meer voldoening. En daarom faciliteert Atletiek Leudal dit event. Wil je een keer jezelf of anderen uitdagen door op tijd of tegen elkaar te lopen? Of wil je gewoon nieuwe paadjes ontdekken in het Leudal? Met vrienden of vriendinnen, het hele gezin, collega’s of alleen, het maakt niet uit, je bent van harte uitgenodigd om van deze eerste Leudal Bosrun een succes te maken. Tot dan!!!