Opstartinformatie jeugdtrainingen seizoen 2020-2021

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, met helaas nog steeds de beperkingen vanwege het coronavirus. Alle regels en richtlijnen zoals die in de laatste weken voor de zomervakantie golden, gelden nog steeds. Daarnaast is er weinig veranderd. De eerste training van dit seizoen vindt plaats aanstaande dinsdag 24 augustus.

Mini-, Pupillen en Junioren D1
Trainingstijden blijven ongewijzigd voor alle groepen (dinsdag 18:30-19:30), ouders mogen het terrein niet op en bij binnenkomst noteren wij wie er allemaal de baan op komt. De pupillen hoeven onderling geen afstand te houden, alleen wel tot de volwassen trainers. De belangrijkste verandering is dat we bij de pupillen een extra groep hebben gemaakt. Kevin en onze nieuwste trainster, Alicia, gaan deze groep begeleiden. De precieze indeling van alle pupillengroepen is via mail verstuurd. De junioren D1 (de groep van Monique) blijft zoals die was. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij die graag. Het handigste is dan om de gastvrouw (Monique Stevens) aan te spreken.

Junioren
Ook hier blijven de trainingstijden ongewijzigd. De groep van Monique blijft ook in dezelfde samenstelling, en traint van 20:00 tot 21:00 uur. De groepen van Ton en Michael blijven ook grotendeels ongewijzigd, maar de precieze indeling bespreken we bij aanvang van de training. Deze twee groepen trainen van 20:00 tot 21:00 uur.

Wedstrijden en activiteiten
Zodra we hier meer over weten, laten we het jullie horen.

Het blijft dus nog steeds even passen en meten met alle richtlijnen maar wij, de trainers, doen ons best om het voor de atleten zo leuk en uitdagend mogelijk te maken.