Zonnige en druk bezochte rolstoeltocht

Op woensdag 27 arolstoel 2014 augustus scheen een stralend zonnetje en de temperatuur was heerlijk: een bof voor de jaarlijkse rolstoeltocht, georganiseerd door Atletiek Leudal.

Op het plein voor het oude gemeentehuis van Heythuysen, het nieuwe pand van Penders Voetzorg, verzamelden zich tegen het eind van de middag een recordaantal van bijna 120 rolstoelers en scootmobiles, samen met hun begeleiders/duwers. Na een korte toespraak door wethouder Walraven, vertrok de lange feestelijke stoet voor een mooie tocht via de Tungelroyse beek naar Huize St. Charles. Langs de route zorgden joekskapellen Keigreun en Angesóm voor een vrolijke noot.

De stemming zat er al goed in, toen de deelnemers in de binnentuin van St. Charles een lekkere traktatie en wat te drinken kregen, terwijl zanggroep Kazoo bekende liedjes ten gehore bracht. Ook tijdens de tocht terug naar het plein klonk gezellige muziek van de kapellen en bij aankomst ontving iedere deelnemer een mooie roos.

Tenslotte kon iedereen nog genieten van Keigreun en Angesóm, die, alsof ze het altijd zo gewend waren, voor het eerst sámen optraden.

Fotoalbums:
Rolstoeltocht, verzamelen en vertrek plein
Rolstoeltocht, eerste deel wandeling, Tungelroyse beek
Rolstoeltocht, pauze bij St. Charles
Rolstoeltocht, tweede deel wandeling en rozen