Naast een actieve jeugd afdeling, heeft Atletiek Leudal ook een senioren loopgroep en een wandelgroep die wekelijks trainen. Zou jij ook willen beginnen met hardlopen of wandelen, dan ben je van harte welkom. Alle trainingen vinden plaats op de atletiekbaan of in de bossen, altijd onder begeleiding van een deskundige trainer.

Interesse in atletiek?
Je kan 4 weken gratis proeftrainen (in het vooruitzicht van een lidmaatschap). Je krijgt na ca. 3 weken een informatie-envelop van de trainer met alle gegevens en aanmeldingsformulier (of vraag even bij de trainer). Leden van de Atletiek Leudal zijn verzekerd via de Atletiekunie voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen in het kader van de sportbeoefening. Wij wijzen je er op dat je tijdens een proefperiode niet medeverzekerd bent en dat deelname aan de trainingen voor eigen risico is.

Interesse of vragen? Stuur een email naar info@nullatletiekleudal.nl met een beschrijving van je ervaring en eventuele doelen en we kunnen samen kijken welke groep het meest geschikt is.

Trainingsmomenten senioren

CategorieDagTijdPlaatsTrainers
Dames RecreantenMaandag19:30 - 20:30 uurAtletiekbaanLucy
Sportief WandelenDinsdag 09:00 - 10:00 uurDe BusjopGeert, Annemie
Dames en Heren RecreantenDinsdag18:30 - 19:30 uurAtletiekbaanGermana
Dames en HerenDinsdag19:00 - 20:30 uurDuurloop door en om Heythuysen (alleen voor geoefende lopers). Verzamelen bij de atletiekbaan.Jack
Dames en HerenDinsdag20:00 - 21:30 uurAtletiekbaanGermana
Sportief WandelenDonderdag19:00 - 20:00 uurAtletiekbaanKarin
Dames en HerenDonderdag19:00 - 20:30 uurTechnische loopscholing op atletiekbaanOlaf
Dames RecreantenZaterdag10:00 - 11:00 uurDe BusjopLucy

Trainingsschema donderdag (training Olaf)
https://sites.google.com/site/looptrainingenatletiekleudal/