Stap & Trap Vierdaagse Leudal 18 t/m 27 september

Doe mee met de Stap & Trap Vierdaagse in Leudal! Leudal Leeft organiseert van 18 t/m 27 september een alternatieve en virtuele vierdaagse waarbij je met deelname ons, Atletiek Leudal, een extra stimulans geeft. Kom jij met ons in beweging?

ALTERNATIEVE VIERDAAGSE

Samen lopen, hardlopen, skaten en fietsen we vier dagen! Je komt lekker in beweging en kunt van de omgeving genieten. Omdat dit jaar de vierdaagse niet doorgaat, biedt Leudal Leeft een alternatief aan en daarmee kunnen wij geld inzamelen voor volgend jaar. En daar kun jij bij helpen! Door mee te doen aan de Stap & Trap Vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het inschrijfgeld aan Atletiek Leudal.

BEWEEG MEE

Dit jaar loop je door middel van een app een zelfgekozen afstand. Jij bepaalt of je gaat voor de 2, 5, 10 of 25 kilometer. Iedereen kan dus meedoen! In de week van 18 t/m 27 september daag jij jezelf uit om de afstand in vier dagen te volbrengen. Zo kunnen we toch op gepaste afstand van de omgeving genieten. Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien komen. Hoe leuk is dat! Dus kom in beweging en doe mee!

Voor meer informatie en inschrijven: https://www.leudalleeft.nl/kalender/stap-trap-vierdaagse-leudal/