Beste leden,

De avondklok die vanaf 23 januari van kracht zal gaan heeft gevolgen ook voor onze trainingen en trainingsuren.

Voor pupillen en junioren die normaal op dinsdag om 18:30 uur trainen verandert niets.

De tweede dinsdag training wordt, voor zolang deze maatregel blijft gelden, verplaatst naar maandagavond om 19:00 uur – de duur van de training blijft voor elke groep dezelfde als het op dinsdag was. Alle atleten dus die normaal om 20:00 uur op dinsdag met hun training beginnen, mogen voorlopig op maandag komen trainen. Jeugdleden die van deze mogelijkheid gebruik willen maken moeten zich hiervoor verplicht aanmelden, uiterlijk zondagavond via de link in de mail.

Ook mogen alle junioren zich aanmelden voor de vrijdagtraining, van 19:00 tot 20:30. Dit is normaal gesproken de wedstrijdgroep, maar in de huidige omstandigheden (die alles zijn behalve normaal) willen we aan alle junioren een extra mogelijkheid geven om te komen trainen. 

Het trainingsuur voor de baanatleten 18+ wordt ook naar de maandag verplaatst. Ook hier is aanmelden verplicht, weer met de link in de mail.

Het eerste trainingsuur voor hardlopers, donderdagavond om 19:00, blijft doorgaan. Het tweede trainingsuur voor hardlopers op donderdag met ingang om 20:00 uur komt te vervallen. Aanmelden voor het eerste trainingsuur blijft verplicht.

Categories:

Tags: