Algemene informatie

Van maandag 12 juli t/m vrijdag 16 juli (woensdag rustdag) bent u tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom om de duidelijk beschreven routes van 5 km, 7,5 km of 10 km af te halen bij de organisatie. Wij zitten voor de start en finish van de eerste drie wandeldagen bij Restaurant De Busjop, Busschopsweg 9 te Heythuysen. Op de slotavond, vrijdag 16 juli, is vertrek en aankomst op het plein bij Penders Voetzorg in het centrum van Heythuysen.

Deze serviceverlening gaat puur om een week heerlijk wandelen en dat betekent dat het anders zal zijn dan een gewone Leudal Wandel 4-daagse. Gratis deelname, minder feestelijk, onderweg geen pijlen, geen inschrijvingen of vooraf aan te melden – dus ook geen stempelpost – en geen medailles. Maar de routes zijn als vanouds mooi.

De organisatie hoopt u op één of meerdere avonden te mogen begroeten en wenst u veel plezier tijdens het wandelen.

Wanneer?
12, 13, 15 en 16 juli 2021 (woensdag 14 juli is een rustdag).

Waar?
Elke avond tussen 17.00 uur en 19.00 uur bij Restaurant de Busjop in Heythuysen. Alleen op vrijdagavond starten we tussen 17:00 en 19:00 in het dorp zelf, op het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg.

Afstanden?
We hebben bewegwijzerde routes over een afstand van 5 km, 7½ km en 10 km.

Inschrijven en tarieven?
Deelname is dit jaar gratis! Deze serviceverlening gaat puur om een week heerlijk wandelen. 

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en weetjes over deze 4-daagse, klik dan hier om onze Facebook-pagina te bezoeken.