De wandelvierdaagse willen we (onder voorbehoud) organiseren van maandag 12 juli t/m vrijdag 16 juli 2021, met woensdag als rustdag.
De Rolstoeltocht staat gepland op woensdag 18 augustus 2021, met als reservedatum woensdag 25 augustus.

Algemene informatie over Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse 2020

Wat fijn dat we u weer op onze website zien!
Ook dit jaar organiseren we voor de 45st (!!!!) keer de Wandel 4-daagse en dat betekent dat u ook deze dagen weer kunt genieten van onze mooie wandelroutes, de aanwezige muziekgezelschappen die de sfeer verhogen en natuurlijk onze slotavond in het centrum van Heythuysen, waarbij de gezelligheid inmiddels een bekend gegeven is!

Wanneer?
11, 12, 14 en 15 mei 2020 (woensdag 13 mei is een rustdag).

Waar?
Elke avond tussen 18.00 uur en 19.30 uur bij Restaurant de Busjop in Heythuysen. Alleen op vrijdagavond zal de start om 18.00 uur plaatsvinden in het dorp zelf, op het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg.

Afstanden?
We hebben bewegwijzerde routes over een afstand van 5 km, 7½ km, 10 én 12,5 km. (Wij hebben wel het vriendelijke verzoek aan onze wandelaars, die de langste afstand willen lopen, om vóór 19.00 uur te vertrekken).

Inschrijven en tarieven?
Digitaal vóór-inschrijven kan vanaf  maandag 30 maart t/m zaterdag 9 mei 2020. Ook kunt u uiteraard elke wandeldag nog ter plaatse inschrijven.
Meer informatie en tarieven vindt u bij inschrijven.

Parkeren?
Op de eerste drie wandeldagen is het terrein rondom Restaurant De Busjop autovrij. U kunt parkeren op het terrein van Frank Coolen Machines, op een korte afstand van de start/finish-locatie. De parkeerplaats zal middels pijlen worden aangeduid. Indien u in de buurt woont en de gelegenheid hebt, raden wij u aan met de fiets te komen. Fietsen kunt u plaatsen op het parkeerterrein van Restaurant De Busjop
Op vrijdagavond kunt u de auto parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen in de dorpskern. Fietsen mogen geparkeerd worden op het parkeerterrein achter het gebouw van Penders Voetzorg op het plein.

Let op: er zal controle zijn op wildparkeren.

Foto’s?
Er zullen tijdens de Wandel 4-daagse foto’s worden gemaakt, die via onze website worden gepubliceerd en eventueel gebruikt zullen worden voor promotionele doeleinden. Indien u hiertegen bezwaar heeft, verzoeken wij u de fotograaf ter plekke in kennis te stellen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en weetjes over deze 4-daagse, klik dan hier om onze Facebook-pagina te bezoeken.

Nieuwsgierig waar u welke avond naar toe of langs wandelt? Hier kunt u alvast een kijkje nemen.

Om een impressie te krijgen van ons wandelevenement, kunt u kijken bij het overzicht van de voorgaande jaren.