Algemene informatie

De nieuwe data voor het volgend jaar, 2023, zijn al bekend.

maandag 22 mei t/m vrijdag 26 mei 2023 (met de woensdag als pauzedag)

Zodra wij in het nieuwe jaar weer aan de slag zijn gegaan met de voorbereidingen, kunt u de nieuwe algemene informatie op deze pagina’s terugvinden. Wij zullen u dan op de hoogte houden van het Laatste Nieuws.

———

———

4-daagse in 2022

Van maandag 16 mei t/m vrijdag 20 mei 2022 (woensdag rustdag) bent u tussen 18.00 en 19.30 uur van harte welkom bij de Penders Voetzorg Leudal Wandel 4-daagse. Met onze duidelijk beschreven en volledig bewegwijzerde routes van 5 km, 7,5 km, 10 km en 12,5 km kunt u weer gaan genieten van het prachtige natuurgebied Leudal en haar omgeving. De start en finish van de eerste drie wandeldagen is bij Boscafé De Busjop, Busschopsweg 9 te Heythuysen. Op de slotavond, vrijdag 20 mei, is vertrek en aankomst op het plein bij Penders Voetzorg in het centrum van Heythuysen.

De organisatie hoopt u op één of meerdere avonden te mogen begroeten en wenst u veel plezier tijdens het wandelen.

Wanneer?
16, 17, 19 en 20 mei 2022 (woensdag 18 mei is een rustdag).

Waar?
Elke avond kan er gestart worden tussen 18.00 uur en 19.30 uur (voor de route van 12,5 km is het vertrek uiterlijk 19.00 uur) bij Boscafé De Busjop in Heythuysen. Op vrijdag, de slotavond, starten we in het dorp zelf, vanaf het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg.

Afstanden?
We hebben bewegwijzerde routes over een afstand van 5 km, 7½ km, 10 km en 12,5 km.

Inschrijven en tarieven?
Een overzicht van de tarieven vindt u op de pagina Inschrijven.

Parkeren?
Op de eerste drie wandeldagen is het terrein rondom Boscafé De Busjop autovrij. U kunt uw auto parkeren op het terrein van Frank Coolen Machines. Fietsen kunt u plaatsen op de parkeerplaats van Boscafé De Busjop.
Op vrijdag zal er parkeergelegenheid zijn op de aangegeven parkeerplaatsen in de dorpskern. Fietsen kunnen gestald worden op de parkeerplaats achter Penders Voetzorg.
Let op: er kan gecontroleerd worden op wildparkeren.

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en weetjes over deze 4-daagse, klik dan hier om onze Facebook-pagina te bezoeken.