Wandelroutes 2020

De wandelroutes van 2021 worden momenteel uitgeprobeerd, nagemeten en uiteindelijk definitief uitgezet, zodat u straks weer met de nodige verwondering kunt wandelen in een prachtig natuurgebied.

Wandelroutes 2019

De routes zijn al uitgezet en nagelopen! U kunt zich nu al verheugen op de volgende mooie stukjes natuur waar u langs loopt tijdens deze wandelweek.

20 mei – dag 1

De vierdaagse begint met een route naar Landgoed de Bedelaar. Op dit landgoed bevindt zich de bijzondere Uilentoren, die u vanaf de wandelroute goed ziet liggen. De kinderen ontvangen vandaag, dankzij Alfa Accountants & Adviseurs, een leuke surprise.

21 mei – dag 2

Door de beboste omgeving van Zorgcentrum St. Elisabeth wandelt u de tweede dag. De route brengt u over het nieuw aangelegde rolstoelpad. Onderweg worden er spelletjes georganiseerd door kinderopvang Natureluur.

23 mei – dag 3

Na de rustdag gaat u de omgeving van Buitencentrum De Spar ontdekken. Met een beetje geluk kunt u een ree of een ijsvogel zien. Onderweg zorgt Fruitbedrijf Heijnen voor het inmiddels bekende appeltje voor de dorst.

24 mei – dag 4

De slotdag voert u vanuit het plein bij hoofdsponsor Penders Voetzorg via de meanderende Tungelroyse beek richting Beylshof. Na de wandeling is er voor alle deelnemers een feestelijke afsluiting van deze gezellige wandelweek met springkussens, een popcornkraam en veel gezellige muziek!