Vanwege alle regelgeving rond corona kon de Penders Voetzorg Leudal Wandel 4 – daagse in mei, evenals afgelopen jaar, helaas niet doorgaan. Maar door de versoepelingen die er aan komen wil Atletiek Leudal u dit jaar graag als serviceverlening een aantal routes aanbieden. Prachtige wandelingen zoals u van ons gewend bent, zodat u heerlijk kunt gaan genieten van het schitterende natuurgebied Leudal. 

Van maandag 12 juli t/m vrijdag 16 juli (woensdag rustdag) bent u tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom om de duidelijk beschreven routes van 5 km, 7,5 km of 10 km af te halen bij de organisatie. Wij zitten voor de start en finish van de eerste drie wandeldagen bij Restaurant De Busjop, Busschopsweg 9 te Heythuysen. Op de slotavond, vrijdag 16 juli, is vertrek en aankomst op het plein bij Penders Voetzorg in het centrum van Heythuysen.

Deze serviceverlening gaat puur om een week heerlijk wandelen en dat betekent dat het anders zal zijn dan een gewone Leudal Wandel 4-daagse. Gratis deelname, minder feestelijk, onderweg geen pijlen, geen inschrijvingen of vooraf aan te melden – dus ook geen stempelpost – en geen medailles. Maar de routes zijn als vanouds mooi.

De organisatie hoopt u op één of meerdere avonden te mogen begroeten en wenst u veel plezier tijdens het wandelen.

Tags: